Aanpak | Service

Een partner voor één product of het aanspreekpunt voor de volledige afwerking van uw project? 
Beddeleem is uw specialist ter zake.

Als bedrijf hebben we een diepgewortelde missie om niet alleen functionele, maar ook duurzame en aangename werkplekken te creëren. Dit betekent dat we bij elk project streven naar een optimale balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. We geloven dat een goed ontworpen en comfortabele werkomgeving een positieve invloed heeft op het welzijn en de productiviteit van medewerkers.

In onze projectaanpak volgen wij steeds onze onderstaande waarden :

                                                                                                                                               

 

B Committed

Als totaalaannemer bieden we een totale ontzorging van u als eindklant. We zorgen voor een volledige, vlotte en zorgvuldige afwerking van uw project, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kernactiviteiten. Als producent gaan we voor hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen met de best beschikbare technologie. Onze expertise en verticale integratie stellen ons in staat om elk aspect van uw project aan te pakken, van ontwikkeling tot productie.
U kan rekenen op een futureproof workspace die perfect is afgestemd op uw behoeften en die steeds kan meegroeien met uw bedrijf.

 

B Respectful

Respectvol omgaan met onze klanten, ons personeel en onze businesspartners is essentieel voor het opbouwen van een succesvolle en duurzame onderneming. Onze professionele benadering zorgt voor een open communicatie en een nauwe samenwerking. Klantentevredenheid staat bij ons altijd voorop. Bij elk project denken we na over optimalisaties op vlak van duurzaamheid. Na de uitvoering volgen we dit voor u verder op via onze Service na verkoop die uw werkomgeving onderhoudt en aanpast aan eventuele veranderde noden en wensen van uw organisatie. Zo staan we altijd voor u klaar.

 

B Innovative

We zijn vastberaden om steeds onze grenzen te verleggen en de toekomst van de bouwsector vorm te geven met innovatieve oplossingen die zowel onze klanten als het milieu ten goede komen. We combineren technische vooruitgang met een sterke focus op het verminderen van onze ecologische impact. Bij de productontwikkeling denken we na over de volledige levenscyclus en bij de uitvoering werken we met hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen aan de hand van de meest geavanceerde technologieën. Onze innovatieve aanpak zorgt voor een efficiënte uitvoering van uw project en garandeert duurzame en futureproof resultaten.

B Together

Wij geloven in samenwerking en bouwen aan langdurige relaties en partnerships. We staan klaar om uw wensen te begrijpen en te realiseren. Samen creëren we een unieke en succesvolle afwerking voor uw project. Onze betrokkenheid begint al bij de voorstudie. De Salesafdeling wordt bijgestaan door een intern Studiebureau en R&D-afdeling. Bij de toewijzing van een project maakt ons Studiebureau gedetailleerde uitvoeringsplannen en zorgt onze R&D afdeling ervoor dat projectgebonden oplossingen tot in de kleinste details uitgewerkt worden, steeds rekening houdend met onze missie om een duurzame en aangename werkplek te creëren. Onze klanten krijgen hierbij ook professionele adviezen inzake geluidsisolatie, brandweerstand, circulaire oplossingen en materialen.

 

B Healthy

Wij hechten belang aan een gezonde werkomgeving. Met oog voor ergonomie en duurzaamheid creëren we een inspirerende werkplek die bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van alle medewerkers. Beddeleem realiseert de afwerking van gebouwen in een veilige, gezonde en milieuvriendelijke omgeving door het toepassen van de meest geschikte producten en technieken die tevens voldoen aan de geldende normering en regelgeving. Het met respect omgaan en ontwikkelen van onze producten en materialen zorgt ervoor dat we hun levensduur kunnen verlengen en draagt zo bij aan slimmer en efficiënter materiaalgebruik en dus ook aan  een lagere ecologische impact.

 

Management

Koen De Block - CEO

Jochen Daneels - CEO

Andy Beirnaert - COO

Patrick Van derBruggen - CFO

Steven Van de Mosselaer - Directeur Productie

Wouter Vermeire - CTO

Marnix Claeys - HR Director

 

scroll to top