Beddeleem verlegt grenzen

Met groot enthousiasme kondigen wij aan dat onze producten vanaf nu ook verkrijgbaar zijn in Zwitserland! Als gepassioneerde experts in de wereld van verplaatsbare wandsystemen streven wij ernaar grenzen te verleggen en het gebruik van werkplekken te optimaliseren.

Home

Project in de kijker

ASSAR

Klant : Assar
Architecten : Assar
Locatie : Antwerpen
Uitvoeringsperiode : 2024

 

De nieuwe kantoren van Assar in Antwerpen getuigen van de kracht van bijzondere lijnen en volumes. Met een opvallend contrast van open en gesloten ruimtes en gedurfde kleuren als baksteenrood en donkergroen is het een eerbetoon aan de oorspronkelijke confiserie Roodhooft.

Volledig instapklaar opgeleverd, omvatten de werken van Beddeleem:
JB 2000 QUIET volle en JB 4000 beglaasde JB systeemwanden - Vloerbekledingen - Gipskartonwanden - Schilderwerken - Raamkozijnen - Plafonds waaronder JB COOL klimaatplafonds

Onze rondomrond gestoffeerde JB 2000 wanden zijn voorzien van geïntegreerde ventilatiekanalen, waarbij zelfs de randen bekleed zijn met stof.

Met schuifdeuren die in de muren verdwijnen en een master-oak afwerking van de binnendeuren straalt dit kantoor rust, klasse en vakmanschap uit. Het is een eerbetoon aan het verleden met minutieuze aandacht voor detail.

 

Fotografie : Arne Jennard

Jobs bij Beddeleem

Heb je zin om mee te werken aan de afwerking van prestigieuze bouwprojecten binnen Europa?

Werk je graag met gemotiveerde en kwaliteitsbewuste mensen in een succesvolle groep en hou je van een aangename werksfeer met een familiaal karakter?

Spreken onze aanpak, onze continue zorg voor veiligheid, kwaliteit, milieu, duurzaamheid en zeker niet te vergeten onze zorg voor menselijke waarden je aan?

Dan hebben we misschien iets voor je. We zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers.

In het kader van verdere groei zijn wij op zoek naar 

Preventieadviseur niveau II |  Ondersteuning Zorgsystemen
(Assistent/Junior) Project Manager met focus op totaalafwerking / NL - FR
R&D Engineer / Bouwkundig tekenaar
Logistiek bediende
Marketing assistent
Productie Engineer - Werkvoorbereider
Monteur
CNC-Machineoperator - Houtbewerking - Dagsysteem - Nazareth

 

scroll to top