AGEAS

Klant : Creneau Int. voor Ageas
Architecten : Creneau Int.
Locatie : Brussel
Realisatiejaar : 2023

De Ageas Groep heeft in het Manhattan-gebouw in Brussel 5.000 m² kantoorruimte in gebruik genomen. Het gebouw dat dateert uit de jaren 70 van de vorige eeuw, is volledig getransformeerd en fungeert nu als een compleet ecosysteem met diverse voorzieningen zoals restaurants, fitnessfaciliteiten en auditoria.

Ageas gelooft sterk in de meerwaarde van een fysieke werkplek binnen een hybride werkomgeving. Een werkplek die innovatie en teamgeest stimuleert, prestaties verbetert en dient als inspiratiebron. 

Beddeleem heeft de vier verdiepingen voor Ageas afgewerkt naar een ontwerp van Creneau Int. Warme en gastvrije kantoorruimtes stralen een gevoel van klasse uit. JB FIREGLASS wanden begrenzen de indrukwekkende Winter Garden waarin een imposante trap alle verdiepingen verbindt.  Andere types systeemwanden, variërend van vol tot gestoffeerd, evenals (gebogen) beglaasde JB PURE 100 wanden vullen de ruimtes verder in. Ook de schilderwerken en de plaatsing van alle gipskartonwanden en niet-actieve gipskartonplafonds werden door Beddeleem uitgevoerd.

Bekijk het interview met Bart Canini van Creneau Int.

Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Gebruikte producten

scroll to top