PRO LEAGUE

Klant : Pro League
Architecten : B2Ai architects
Locatie : Diegem
Uitvoeringsperiode : 2024

 

Het team van Beddeleem en B2Ai architects zorgde voor de verrassende afwerking van de nieuwe kantoren van de Pro League in The Wings in Diegem

De Pro League, de vereniging van Belgische professionele voetbalclubs, wilde van haar nieuwe kantoren het vlaggenschip van het Belgische voetbal maken: een inspirerend open huis als werkruimte en ontmoetingsplaats. Het resultaat moest een onderscheidende uitstraling hebben, met op elkaar afgestemde ruimtes met verfijnde en op maat gemaakte materialen.

The Wings (ontwikkeld door Ghelamco) biedt 50.000 m² kantoorruimte, een hotel, fitnessfaciliteiten, restaurants en coworking spaces aan de Culliganlaan in Diegem. B2Ai architects en Beddeleem werd een plateau van 705 m² toevertrouwd voor het ontwerp, de inrichting en de totale afwerking van de nieuwe kantoren van Pro League. Dit 'Design & Build' project was perfect op maat van Beddeleem in samenwerking met B2Ai architects.

Wat dit project extra bijzonder maakte was de vertrouwdheid van Beddeleem met het gebouw door eerdere uitvoering van andere projecten waaronder het hotel en de kantoren van EY, Ordina,... Deze expertise zorgde ervoor dat het voorgestelde ontwerp van B2Ai architects technisch kon worden uitgevoerd. Door vanaf het begin betrokken te zijn, konden alle partijen efficiënt samenwerken, wat resulteerde in een harmonieuze mix van design en functionaliteit in de ruimtes.

 

Fotografie : Nathan Everaerts

Pro League

Gebruikte producten

scroll to top