Totaalafwerking kantoren & utiliteitsgebouwen

Klasse 8 totaalafwerkingsbedrijf én fabrikant

Beddeleem heeft een unieke positie in de bouwsector: we zijn tegelijkertijd klasse 8 totaalafwerkingsbedrijf én fabrikant van systeemwanden, klimaatplafonds, deuren en meubilair. Deze combinatie is een meerwaarde voor de klant.

Totaalafwerking van kantoorgebouwen & utiliteitsgebouwen

Als afwerkingsbouwbedrijf heeft Beddeleem meer dan 70 jaar ervaring met de totale binneninrichting en -afwerking (afbouw) van kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, schoolgebouwen, werkplekken, werkomgevingen, werkruimtes... Zowel voor B2B als voor nationale en Europese overheidsinstellingen, in België en Europa.

One-stop-shop met één aanspreekpunt

Wij kunnen voor u, naast de afwerking van het gebouw met een ruime keuze aan plafond- en wandsystemen, ook de coördinatie verzorgen van de verschillende technieken en als kers op de taart de eindafwerking met los en vast meubilair. Dit one-stop-shop gebeuren biedt u als klant een hele reeks voordelen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele traject van A tot Z. U hoeft dus zelf niets te coördineren. Alles valt onder ons beheer waardoor we zelf alle technische knooppunten kunnen uitwerken. Dit zorgt voor minder onvoorziene omstandigheden bij plaatsing op de werf.

Maatwerk

Daarnaast kunnen de producten ook esthetisch op elkaar worden afgestemd. Vele producten worden immers door Beddeleem zelf ontwikkeld en geproduceerd. Denken we maar aan dezelfde lakkleur en andere diverse afwerkingen binnen uw project. Hierdoor klopt ook het eindplaatje helemaal.

Beddeleem is als fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van verplaatsbare scheidingswanden, klimaatplafonds, deursystemen en projectmeubilair. Daarbij wordt er een brede waaier aan zowel standaard als maatproducten aangeboden. Dankzij een modern en flexibel machinepark en een interne onderzoeks- en ontwikkelingscel kan Beddeleem immers heel eenvoudig concepten en producten op maat ontwikkelen.

It’s in our system…

Vul uw gegevens in en ontvang de brochure van Totaalafwerking kantoren & utiliteitsgebouwen

Uw toestemming in het kader van de GDPR-wetgeving 

Beddeleem gebruikt de gegevens die u op dit formulier invult om e-mailings naar u te sturen, en eventueel contact met u op te nemen.

U kunt zich op elk moment uitschrijven door op de link 'uitschrijven' te klikken onderaan in elke e-nieuwsbrief die u van ons ontvangt. We zullen uw gegevens correct behandelen conform de GDPR-wetgeving. Op onze website vindt u onze privacy policy. Door hieronder te klikken op 'inschrijven', stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze policy.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonnneren, erkent u dat uw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Address

* verplicht in te vullen velden

scroll to top