Beddeleem uitgeroepen tot Best Managed Company 2023

Nazareth, 12 mei 2023

Beddeleem is erkend als Best Managed Company 2023. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De onafhankelijke jury heeft Beddeleem voor het eerst erkend voor zijn uitmuntende bedrijfsprestaties en mag het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zesde editie in België en gaan Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Beddeleem uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen. 

Koen De Block, co-CEO van Beddeleem: “Het is een eer om deze prijs te ontvangen. Wij zien dit als een erkenning van het vele en harde werk van de afgelopen jaren. Niet enkel de laatste 2/3 jaar, maar de voorbije 20/30 jaar, want zo lang duurt het om de leiderspositie te bereiken die we vandaag bekleden. Iedereen weet dat de bouwsector een zeer concurrentiële branche is. Deelname aan het BMC-programma zal ons blijven uitdagen en motiveren om het steeds beter te willen doen. En dat moet de bedoeling zijn, want stilstaan is achteruitgaan.

Jochen Daneels, co-CEO van Beddeleem: “Wij zijn trots op ons label, de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het onderstreept onze constante veerkracht en onze heldere visie. Al dertig jaar lang groeien we jaarlijks gemiddeld met vijf procent. Dat maakt onze expansie bijzonder duurzaam.”

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: “De Best Managed Companies laureaten van 2023 tonen innovatie, aanpassingsvermogen en veerkracht in het licht van een permanent wijzigende context en markt. Het afgelopen jaar hebben deze vooruitstrevende bedrijven zich gericht op het succesvol reageren op uitdagingen en het benutten van nieuwe kansen.”

Over Best Managed Companies
In 2017 lanceerde Deloitte Private het programma Best Managed Companies in samenwerking met Econopolis en vanaf 2019 ook met de KU Leuven. Het programma wil sterk presterende Belgische privébedrijven begeleiden en erkennen.

Het Best Managed Companies-programma is een internationaal label dat voor kwaliteit en uitmuntendheid staat. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en werd intussen reeds doorgevoerd in 46 landen wereldwijd.

Bekijk het persbericht van Deloitte met de lijst van alle laureaten

Over Beddeleem

Totaalafwerkingsbedrijf van kantoren en utiliteitsgebouwen én fabrikant van systeemwanden, plafonds, deuren en meubilair

Beddeleem heeft een unieke positie in de bouwsector: het is tegelijkertijd 'klasse 8 categorie D' totaalafwerkingsbedrijf én fabrikant van systeemwanden, klimaatplafonds, deuren en projectmeubilair. Een combinatie met meerwaarde voor de klant. Als afwerkingsbouwbedrijf heeft Beddeleem meer dan 70 jaar ervaring met de totale binnenafwerking van kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en werkomgevingen. Zowel voor B2B als voor nationale en Europese overheidsinstellingen, in België en Europa. Beddeleem is als fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van verplaatsbare scheidingswanden, klimaatplafonds, deursystemen en projectmeubilair. De hoofdkantoren en productieafdeling zijn gevestigd op het industrieterrein De Prijkels te Nazareth/Deinze. Daarnaast heeft Beddeleem kantoren in Groot-Bijgaarden (Brussel) en Capellen (Luxemburg). Een solide team van 180 medewerkers en 350 monteurs staat garant voor een jaarlijkse omzet van circa 85 miljoen euro.

scroll to top