Wanden en plafonds voor schoolgebouwen

Scholen bereiden de jonge generaties voor op de uitdagingen van een duurzame toekomst. Dit gebeurt in een omgeving waar zorgvuldig wordt omgegaan met materialen. Hierbij staat Beddeleem klaar om te ondersteunen.  

Onze modulaire, herinzetbare systemen bieden scholen de mogelijkheid om hun ruimtes aan te passen aan de veranderende behoeften van het onderwijslandschap. Campussen kunnen door het gebruik van onze circulaire en herbruikbare producten flexibel ingericht worden. 

Ons JB 2000 gamma verplaatsbare wanden (vol en beglaasd) is ideaal om lokalen gemakkelijk aan te passen naar onder meer grootte en type bestemming. De elementen zijn 100% uitwisselbaar. Dankzij het modulaire karakter kunnen zeer diverse en specifieke opstellingen worden gerealiseerd die voldoen aan strenge eisen voor geluidsisolatie, geluidsabsorptie, brandveiligheid en esthetiek. Bovendien zijn ze upgradebaar, waardoor ze langer kunnen worden ingezet.

Voor het organiseren van brandveiligheidszones en geschikte vluchtwegen voor evacuaties heeft Beddeleem een passende oplossing met de JB FIREGLASS glaswand en bijhorende deurgehelen met hoge brandweerstand. 

De JB QBE box-in-box units bieden een unieke flexibiliteit binnen open schoolruimtes. Deze losstaande en complete boxen met wanden, plafond, ventilatie en meubilair, kunnen gebruikt worden om een ‘bubble’ of afgesloten ruimte in een grotere ruimte te voorzien.

Ook onze binnendeuren en klimaatplafonds zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid. 

 

Op 28 november 2024 kan u als partner bij de bouw van een duurzame onderwijstoekomst een bezoek brengen aan onze stand op de 8e editie van de Edubuild Summit in Flanders Expo Gent.

Tijdens deze biënnale verzamelen alle actoren op het gebied van onderwijsinfrastructuur in één dag alle nodige informatie om doordachte investeringsbeslissingen te nemen voor de ontwikkeling van onderwijsfaciliteiten.

Ook wij zullen er onze expertise delen en kwalitatieve en innovatieve producten, technieken en diensten voorstellen.

 

Onze schoolomgevingen spelen niet alleen in op de behoeften van vandaag, maar zijn ook klaar voor de uitdagingen van morgen.

 

  • Projecten
  • Wanden en plafonds voor schoolgebouwen
scroll to top