Made in Belgium

Jarenlange ervaring en een doorgedreven machinepark zijn slechts enkele pijlers die ons bedrijf maken tot wat het vandaag is, een van de grootste specialisten inzake projecten op maat in België.

Door een productie onder eigen beheer, garandeert Beddeleem het beste product tegen de laagste prijs. 

Projecten op maat of technische knooppunten worden in eigen huis uitgewerkt en geproduceerd.  Daardoor zijn alle onderdelen optimaal op elkaar afgestemd voor ze op de werf aankomen en zijn vele vraagstukken op voorhand opgelost .

Geavanceerd machinepark

Beddeleem maakt er ook een punt van om blijvend te investeren in een uitgebreid machinepark. Dit omvat o.a. verschillende computergestuurde schrijnwerkafdelingen (aluminium, hout),  een doorgedreven metaalbewerkingsafdeling en dito paneelafdeling met geautomatiseerd magazijn en de mogelijkheid tot laserafkanting.  Ook poederlakken behoort tot de mogelijkheden.

Paneelafdeling
Verzagen, afkanten, boren en frezen van decoratieve panelen.

Houtschrijnwerk
Bewerken van deurbladen, kasten, deur- en raamkaders, gordijnkasten en perfopanelen.

Metaalafdeling
Productie van deur- en raamkaders, profielen, wandpanelen, akoestische baffels en whiteboards.

Structuur
Bewerken en afwerken van profielen (aluminium / zincor / galva) al dan niet gelakt. 

Lakafdeling
Elektrostatisch poedercoaten.

Assemblage
Assemblage van deurkaders, raamkaders en deurbladen.

Magazijn waar meest courante producten hun plaats kennen

Logistiek

Om een correcte uitvoering te ondersteunen beschikt Beddeleem naast een eigen wagenpark ook over een eigen opslagruimte van +/- 9.600 m².

Dit stelt ons in staat om de meest courante producten binnen de 24 uren na aanvraag op de werf te krijgen, wat zowel de kwaliteit als de snelheid van de uitvoering ten goede komt.

scroll to top