Klantengetuigenis 'De Meuter'

De Meuter, gevestigd in Ternat, is marktleider in grond- en afbraakwerken. Elke dag zijn ze op ongeveer 80 werven aan de slag, in België en onze buurlanden. Sinds een aantal jaren heeft De Meuter zich meer en meer toegespitst op het uitvoeren van bodemsaneringen. Ook werd een doorbraak gerealiseerd naar de zware industriële sector. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke aspecten voor De Meuter. Voor de inrichting van zijn nieuw kantoorgebouw met 1450 m² systeemplafonds, systeemwanden (waaronder de JB Pure One en Two), JB deuren en meubilair deed De Meuter een beroep op Beddeleem. Bedrijfseigenaar-bestuurder Filip De Meuter van G&A De Meuter NV: “We zijn bijzonder tevreden over de vlotte samenwerking met Beddeleem. Ze hielden zich aan de strakke deadline, ondanks onvoorziene zaken.” Bart De Vriese, bestuurder van De Meuter, volgde het project op. “Zowel vanwege ons eigen personeel als vanwege onze bezoekers hebben we positieve reacties mogen ontvangen. We bevelen Beddeleem graag aan.”

Bart De Vriese: “De samenwerking met Beddeleem voor de verbouwingswerken verliep via de projectleider. Hij was ons aanspreekpunt voor zowel de materiaalkeuze, de ontwerpen, de planning en de afrekening. Enkele last-minute aanpassingen werden tot onze voldoening uitgevoerd. De plaatsing was professioneel en ordelijk. Je kon merken dat er structuur en routine aanwezig was. Kleine aanpassingen konden vlot worden doorgegeven.”

Flexibiliteit

“De sterke punten van Beddeleem? Werken volgens een strak schema maar tegelijk flexibel genoeg om wijzigingen op te vangen. Op een bepaald moment werd het tempo op de werf bepaald door de “Beddeleem-motor”. Zo kon de planning gehandhaafd blijven. Ook de degelijkheid van de materialen mag onderstreept worden. Diverse onderdelen worden in hun eigen fabriek vervaardigd,” legt De Vriese uit.

Uitvoeringstermijn

“Een belangrijke voorwaarde voor het gunnen van de job was naast de prijs de garantie op de globale uitvoeringstermijn. Aangezien ons bedrijf moest kunnen verhuizen net voor het bouwverlof was dit voor ons een strikte eis. Beddeleem heeft woord gehouden.”

Dialoog

“We hebben er een positieve balans aan overgehouden. De onderlinge communicatie verliep correct en duidelijk. Onvoorziene problemen werden via dialoog aangepakt. De projectleider speelde kort op de bal. Het eindresultaat is zoals verwacht,” besluit Filip De Meuter.

scroll to top