Klantengetuigenis 'Navitrans'

Jan Decoene (Bessa Benelux) en architect Wolf Goddeeris over de samenwerking met Beddeleem: "Visueel mooie systemen"

Jan Decoene en zijn vrouw Emanuelle Glorieux runnen samen Bessa Benelux, een projectontwikkelings- en investeringsbedrijf te Kortrijk. Op de site van de oude katoenspinnerij in de Spinnerijstraat ontwikkelen ze samen met architect Wolf Goddeeris van het Kortrijkse Architectenbureau Goddeeris een aantal kantoorprojecten.

“De oude katoenspinnerij stond een tijdje leeg en was volledig verkommerd," legt Jan Decoene uit. "Mijn inmiddels overleden schoonvader heeft de site aangekocht en opgekuist. Drie gebouwen bleven over. In 2010 nam Honeywell het eerste in gebruik."

"In 2015 kreeg Bessa de vraag van softwarebedrijf Navitrans naar een nieuw kantoorgebouw met groeimogelijkheden. Samen met Architectenbureau Goddeeris hebben we het gebouw van 2800 m² met 3 verdiepingen grondig aangepakt. In 2016 zijn de werken gestart en in 2017 werd er opgeleverd. Wolf bracht Beddeleem aan als partner voor de plafonds, wanden, deuren, vloeren enz. Hij had al andere projecten met hen gedaan," aldus Jan.

Stabiele partner

Architect Wolf Goddeeris: "Beddeleem is een stabiele partner voor grote projecten. Ze denken ‘out of the box’ en bieden een correcte prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb dan ook al meerdere malen met hen samengewerkt, o.a. voor Kortrijk Xpo."

Alles in één

"De sterkte van Beddeleem ligt in hun ‘alles-in-één’ verhaal. Niet alleen wanden en deuren, maar de volledige afbouw nemen zijn voor hun rekening. Dat vraagt uiteraard om project- en werfopvolging die strak maar tegelijkertijd ook flexibel is. Beddeleem slaagt erin om kort op de bal te spelen. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwensrelatie met hen opgebouwd en is het aangenaam samenwerken. Ik heb hen dan ook met een gerust hart aan Jan Decoene aanbevolen," vertelt Wolf.

Jan Decoene: "Het resultaat mag gezien worden. Navitrans zit in een modern en mooi kantoorcomplex. Daarom heb ik de afbouw van het derde gebouw op de site ook aan Beddeleem toevertrouwd."

Voor het Navitrans-project zorgde Beddeleem voor plafonds in gipskarton, wanden (JB 2000, JB 4000 en JB PURE), deuren (JB DOOR BLOK), vaste wanden, verhoogde vloeren met tapijt en vinyl, maatwerk (4 keukens, 9 lavabomeubelen), gevelaansluitingen en betonplex.

scroll to top