Beddeleem voor het tweede jaar op rij erkend als Best Managed Company

Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Beddeleem erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties en we mogen het komende jaar het kwaliteitslabel opnieuw dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België, waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die ons uitdaagde om te reflecteren over onze strategie en onze operationele en financiële processen. 

“Het is een eer om opnieuw deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap van hoogpresterende Belgische privébedrijven. Het label is een bevestiging van de sterke kwaliteiten waarover we beschikken om ons door moeilijke tijden heen te slaan en toekomstige uitdagingen aan te gaan. We zijn trots op deze erkenning die onze duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen en onze veerkracht en heldere visie bevestigt. We dragen deze erkenning op aan al onze medewerkers.”

Koen De Block - CEO
Jochen Daneels - CEO

scroll to top