Klantengetuigenis 'Baker Tilly'

Peter Weyers van Baker Tilly: "Open samenwerking en kwalitatief resultaat van Beddeleem"

Peter Weyers, Vennoot en Gedelegeerd Bestuurder Baker Tilly Belgium: "Baker Tilly heeft het nieuwe kantoorgebouw in Melle casco aangekocht. De volledige coördinatie en afwerking met systeemwanden, plafonds, deuren en meubilair hebben we aan Beddeleem toevertrouwd.

Ik had al veel projecten van hen gezien, en hun manier van omgaan met kantoorruimtes sprak mij aan. De samenwerking is in grote openheid verlopen. Beddeleem schonk veel aandacht aan een grondige voorbereiding en een voortdurende werfopvolging. Er was steeds controle op de kwaliteit van het werk van alle toeleveranciers. Onverwachte problemen werden zonder discussie opgelost.

Van casco tot oplevering: Beddeleem coördineerde alles. We hadden ook de mogelijkheid om de materialen en het meubilair te kiezen in hun showroom in Brussel. Ze hielpen ons de juiste keuzes maken. Het resultaat: moderne en goed afgewerkte kantoren."

Hendrik Daneels van Beddeleem: "Meer dan systeemwanden: full service afwerkingsbouwbedrijf"

"Beddeleem is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van JB® systeemwanden, gipskartonwerken en diverse plafonds waaronder het klimaatplafond JB® COOL. Binnen deze activiteiten blijft Beddeleem één van de grootste spelers op de markt.

Op vraag van de markt breidde Beddeleem zijn activiteiten geleidelijk aan uit naar de totaalafwerking van gebouwen, waardoor het bedrijf evolueerde naar een algemene aannemer van afwerking. Het gamma is uitgebreid met o.a. binnendeuren met stalen kozijnen, verhoogde vloeren, vloerbekleding, coördinatie van technieken, kantoormeubilair en maatwerk.

Indien de klant wenst om ons ook het ontwerp van de inrichting van zijn kantoor toe te vertrouwen zullen wij daarop ingaan. Adviezen inzake geluidsisolatie, brandweerstand, kleur en vormgeving behoren tot de mogelijkheden. De nieuwe kantoren van Baker Tilly in Melle zijn een mooi voorbeeld van dergelijke samenwerking."

scroll to top