Klantengetuigenis 'Transport Mervielde'

Beddeleem verzorgt afwerking van nieuw kantoorgebouw Transport Mervielde.

Transport Mervielde uit Ertvelde in de haven van Gent is een familiale onderneming die gespecialiseerd is in het transport van gevaarlijke en niet gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers. Ze bieden ook geïntegreerde logistieke diensten aan voor klanten in de chemische industrie. Mervielde liet recent moderne en duurzame kantoren bouwen. Beddeleem zorgde voor de afwerking met systeemplafonds, wanden, deuren, kasten… en werkte hiervoor samen met Studiebureau Vangheluwe uit Izegem en Interieurarchitecte Mieke Verhoest uit Staden. Beiden zijn bijzonder tevreden over de professionele en aangename samenwerking met Beddeleem. Steven Vangheluwe: "Beddeleem houdt het hele proces stevig in één hand, en kan ook alles in eigen huis produceren." Mieke Verhoest: "Beddeleem kan zijn kwalitatieve producten perfect op maat afwerken."

Het nieuwe kantoorgebouw van Transport Mervielde is afgewerkt met systeemplafonds, JB 2000 wanden, JB PURE wanden, vaste gipskartonwanden, JB DOOR FIX deuren, JB STORE kasten, en nog diverse andere zaken op maat van de klant. De projectleider van Beddeleem werkte nauw samen met het studiebureau van Steven Vangheluwe en met Interieurarchitecte Mieke Verhoest.

Alles in één hand

Steven Vangheluwe trad op als projectcoördinator: "Vroeger werkte ik voor een project samen met verschillende afwerkers. Dan is er altijd een discussie over wie wat moet doen. Sinds ik met Beddeleem samenwerk, zijn die discussies verleden tijd. Ze houden alles in één hand, volgen een strikte timing en produceren de meeste zaken in eigen huis. Er moet niet meer gewacht worden op andere leveranciers. Over de samenwerking met de projectleider van Beddeleem ben ik heel tevreden. Hij zorgde voor een prima communicatie met alle partijen. Ze leveren bovendien kwalitatieve producten met een hoge afwerkingsgraad. De ruwbouw is belangrijk, maar het is de afwerking van de kantoren die iedereen ziet. Ik heb hen dan ook met een gerust hart aan mijn klant Mervielde voorgesteld."

Mee nadenken over oplossingen

Mieke Verhoest (architectuur en interieur): "Steven Vangheluwe heeft mij met Beddeleem in contact gebracht voor het project van Transport Mervielde. Normaal doe ik niet zo’n grote opdrachten. De samenwerking met Beddeleem verliep heel professioneel en aangenaam. Ik werd door hen niet van de ene naar de andere contactpersoon gestuurd. De projectleider dacht mee na over oplossingen zodat we samen tot het gewenste resultaat kwamen. Ik kreeg altijd hulp. De afwerking van het kantoor, van open ruimte tot volledige inrichting, werd snel en correct gerealiseerd. Bovendien kan Beddeleem zijn kwalitatieve producten perfect op maat maken. Ik werd niet geremd qua mogelijkheden. Ik wil Beddeleem dan ook graag aanbevelen."

scroll to top