Klantengetuigenis 'Atradius'

Algemeen Directeur Christophe Cherry van kredietverzekeraar Atradius over de samenwerking met Beddeleem: “Ondernemerschap van Beddeleem gaf de doorslag”

Kredietverzekeraar Atradius verhuisde in 2017 zijn Belgisch hoofdkantoor en maatschappelijke zetel in Namen naar de Avenue Prince de Liège. Voor de inrichting van de nieuwe kantoren met wanden, deuren en maatmeubilair deed Christophe Cherry, Algemeen Directeur van Atradius België en Luxemburg, een beroep op Beddeleem.

Atradius is een specialist op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling. De internationale groep is aanwezig op elk continent, met 160 kantoren in meer dan 50 landen. 3.700 medewerkers realiseren een omzet van meer dan € 1,8 miljard. In 2015 vierde Atradius zijn 90ste verjaardag.

Het nieuwe Belgische hoofdkantoor van Atradius in Namen biedt plaats aan 280 medewerkers op een oppervlakte van 6000 m².

Voor de afwerking van het gebouw zorgde Beddeleem voor 1400 m² JB 2000 systeemwanden 400 m² glazen wanden van het type JB SKY en JB 4000. Verder werden alle gispkartonwanden en deurgehelen JB DOOR (FIX & BLOK) voor de douches, het pc-lokaal en de vergaderzalen geplaatst. Diverse schilderwerken zorgden voor de final touch aan de rest van het gebouw.

Maatmeubilair

Beddeleem leverde ook kwalitatief designmeubilair op maat: een balie aan de inkom, op elke verdieping een kitchenette, en in de cafetaria een industriële keuken met toog, meubels voor bestek, koelkast enz.

“Grote goesting”

Algemeen directeur Christophe Cherry hield zich persoonlijk bezig met de inrichting van de kantoren en dus de samenwerking met Beddeleem. “Het eerste contact met Hendrik Daneels van Beddeleem was supergoed. Als mede-eigenaar is hij een echte ondernemer. Ik voelde meteen de grote ambitie van Beddeleem. Hun goesting in ons project was groot. Het ‘entrepreneurship’ dat ze uitstraalden gaf de doorslag.”

Luisteren

“De projectleider van Beddeleem toonde zich een partner die luisterde naar onze wensen, maar ook eigen ideeën aanbracht. Ze hebben ons bijvoorbeeld geholpen met het design van het project. Zeker voor het kwalitatieve maatmeubilair hadden ze toegevoegde waarde.”

Kwaliteit

“De kwaliteit van de systeemwanden is buitengewoon. De eigen lokale productie in België speelt daar zeker een rol in. Ook de installatie verliep prima, en op tijd. Ik zal Beddeleem zonder twijfel aanbevelen,” besluit Christophe Cherry.

scroll to top