Klantengetuigenis 'Antaxius'

Interieurarchitect Steven Mestdagh over samenwerking met Beddeleem voor project advocatenkantoor Antaxius: "Met Beddeleem heb je geen verrassingen"

Interieurarchitect Steven Mestdagh van het Antwerpse SVR-Architects was verantwoordelijk voor het nieuwbouwproject van het advocatenkantoor Antaxius. Voor de afbouw van hun nieuwe kantoren met systeemwanden, vloeren, meubilair en zonwering werkte hij samen met Beddeleem als partner.

Antaxius Advocaten is een fiscaal georiënteerd advocatenkantoor. Het in Antwerpen gevestigde kantoor werd in 1995 opgericht en kreeg in 2002 de huidige benaming. Vakgebieden zijn fiscaal recht, vennootschapsrecht, Mergers & Acquisitions en strafrecht (fiscaal, financieel en economisch). Het kantoor levert advies, doet arbitrage en behandelt litiges, zowel in de administratieve als de gerechtelijke fase, voor de nationale rechtscolleges en voor het Hof van Justititie van de Europese Unie. Antaxius werkt voor ondernemingen, bedrijfsleiders, zelfstandigen en particulieren.

Attis bouwde met Interbuild voor Antaxius hun nieuwe kantoren in Antwerpen op het Nieuw Zuid, in de buurt van het Justitiepaleis: individuele kantoren voor 20-30 tal advocaten en medewerkers, vergaderzalen voor een 40-tal personen, een op maat gemaakte bibliotheekruimte en een pauzelokaal met keuken die grenst aan het dakterras.

SVR-Architects, gevestigd in Antwerpen, werd geselecteerd voor de studie naar het budget, de projectbegeleiding, de spaceplanning voor de kantoorinrichting en de integratie van de technieken in het nieuwbouwproject.

Steven Mestdagh, interieurarchitect, coördineerde de technieken en afwerking.  Met ontwerp, plannen, bestekken en werfopvolging had hij alles in één hand.

Solide aanpak

"Om de doelstellingen van je opdrachtgever te halen, moet je met solide toeleveranciers werken. Het is altijd een zoektocht naar de juiste partij. Met Beddeleem heb je zo’n solide partner waarmee je geen verrassingen krijgt," getuigt Steven. "Beddeleem lag voor dit project in concurrentie met twee andere spelers. Ze waren niet de goedkoopste, maar boden toch een goede concurrentiële prijs. Hun solide aanpak gaf uiteindelijk de doorslag. Ze speelden met hun producten goed in op het performante lastenboek. De opgeleverde kwaliteit was zoals beschreven. De samenwerking met de projectleider verliep prima."

Beddeleem leverde voor dit project JB PURE glazen systeemwanden, verhoogde vloeren met tapijt, meubilair, vaste gipskartonwanden, zonwering en de technieken.

"JB PURE is een mooi product," zegt Steven, "maar Beddeleem is niet alleen sterk in systeemwanden en plafonds, maar ook in meubilair. Ook dat werd aan Beddeleem uitbesteed, omdat we niet te veel wilden versnipperen qua leveranciers, en omdat we alles snel op de werf wilden hebben."

Value for money

"We kennen elkaar al 15 jaar. We hebben dus ook al voor andere mooie projecten samengewerkt, zoals het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Uit ervaring weet ik dus dat je met Beddeleem onzekerheden afkoopt. Je krijgt altijd wat je verwacht: value for money," besluit Steven Mestdagh.

scroll to top