MENU
Productcategorieën
Zoeken
  search loader

  Producteigenschappen JB PURE

  Strakke lijnen en minimalistische profielsecties, 2 woorden die het JB PURE systeem typeren. Deze verplaatsbare scheidingswand heeft een wanddikte van 50mm en kan zowel enkel als dubbel worden beglaasd. Deze troef wordt nog verder uitgespeeld via z’n eigen dubbel beglaasd deurgeheel. De JB PURE wand weet op deze manier het architecturale te verzoenen met de groeiende vraag naar flexibiliteit.

  Puur, compact en toch zoveel in zich.

  Het JB PURE systeem combineert zowel enkele als dubbele beglazing, heeft z'n eigen deursystemen en is verder ook nog koppelbaar met onze andere verplaatsbare wandsystemen.

  Door deze veelzijdige eigenschappen weet de JB PURE-wand zich aan te passen aan de groeiende vraag naar flexibele oplossingen binnen de huidige kantooromgevingen.

  De excentrische opstelling van het glas in de JB PURE ONE zorgt voor een naadloze overgang naar JB PURE TWO. Deze combinatie zorgt voor strakke gangwanden, maar biedt ook zijn voordelen op het vlak van technische verreisten (bv. akoestiek) en budget.
  Verschillende types deurgehelen zorgen voor een extra graad van personalisering in functie van het droomontwerp van de klant.

  Het JB PURE systeem is perfect combineerbaar met het
  JB 2000 systeem en zijn vele varianten alsook het JB 4000 systeem in de uitvoering met een 30mm onderplint.
  Daardoor kunnen technische knooppunten feilloos worden geïntegreerd zonder verlies aan esthetiek.