Aanpak

Een partner voor één product of het aanspreekpunt voor de volledige afwerking van uw project? Beddeleem is uw specialist ter zake.

De groep Beddeleem wenst voor zijn klanten de afwerking van gebouwen te realiseren in een veilige, gezonde en milieuvriendelijke omgeving door het toepassen van de meest geschikte producten en technieken die tevens voldoen aan de geldende normering en regelgeving.

Lees meer hierover in de beleidsverklaring. 

Leiding

Koen De Block - CEO

Jochen Daneels - CEO

Andy Beirnaert - COO

Patrick Van derBruggen - CFO

Steven Van de Mosselaer - Directeur Productie

Wouter Vermeire - CTO

Marnix Claeys - HR Director

 

Verkoop

Of het nu gaat om een specifieke tak binnen ons productgamma of de totale afbouw, Beddeleem heeft steeds een antwoord klaar. 

Onze salesafdeling helpt u graag bij de uitwerking van uw project.  Deze vakbekwame mensen vertalen uw vraag naar pasklare oplossingen en denken ook mee op het vlak van maatwerkoplossingen.  Een gedegen calculatie vormt de basis voor het verdere project.

Studiedienst en de productieafdeling van Beddeleem

Uitwerking

De salesafdeling wordt bijgestaan door een interne studiedienst en O&O-afdeling.  Bestaande plannen worden omgezet in corresponderende Beddeleemproducten.  Indien de klant ook de inrichting van zijn kantoor wenst toe te vertrouwen, weet Beddeleem hier raad mee. 

Adviezen inzake geluidsisolatie, brandweerstand, kleur en vormgeving behoren tot de mogelijkheden.

Uitvoering

Het verdere verloop van het traject wordt in goede banen geleid door onze projectleiding, het aanspreekpunt tijdens de uitvoering. 

Een team van gekwalificeerde monteurs en onderaannemers zet z'n beste beentje voor om de klant tevreden te stellen, dit resulteert onder meer in klanttevredenheidscijfers van meer dan 80%.

scroll to top