Over ons

Beddeleem is gespecialiseerd in de totaalafwerking van kantoor- en utiliteitsgebouwen en het ontwerpen, produceren en installeren van verplaatsbare scheidingswanden, systeemplafonds, deursystemen en projectmeubilair.

Het bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring met de inrichting van kantoorruimtes en werkomgevingen. En dit in binnen- en buitenland, zowel B2B als voor nationale en Europese overheidsinstellingen.

Beddeleem heeft een visie en traditie van ‘over de grenzen heen kijken’, dit zowel voor de ontwikkeling van producten, voor technische uitdagingen en mogelijkheden als voor de exportmarkten.

Meer weten? Lees verder op de website of in onze corporate brochure.

 

 

Aanpak | Service
Een partner voor één product of het aanspreekpunt voor de volledige afwerking van uw project? Beddeleem is uw specialist ter zake.
Made in Belgium
Jarenlange ervaring en een doorgedreven machinepark zijn slechts enkele pijlers die ons bedrijf maken tot wat het vandaag is, één van de grootste specialisten inzake projecten op maat in België.
Kwaliteit | Milieu
Beddeleem wenst voor haar klanten de afwerking van gebouwen te realiseren door het toepassen van de meest geschikte producten en technieken, die tevens voldoen aan de geldende normeringen en dit binnen de vooropgestelde termijnen met respect voor de budgetten.
Veiligheid
De Groep Beddeleem streeft ernaar al haar activiteiten te realiseren in een veilige en gezonde omgeving.
Onze voorwaarden
Hier kan u de verschillende voorwaarden vinden van Beddeleem.
scroll to top