Systeemwand JB PURE 50 - Puur, compact en toch zoveel in zich.

Eerlijke materialen en veel licht zijn nog steeds de pijlers voor een hedendaagse invulling van een project.  Om hier binnen het interieur ook een invulling aan te geven ontwikkelde Beddeleem het JB PURE 50 wandsysteem.

Het wandsysteem onderscheidt zich van andere glassystemen omwille van zijn modulariteit.  Bij de ontwikkeling werd immers naast de esthetische ook de technische kant niet uit het oog verloren.
Zo biedt JB PURE 50 de gebruikers de keuze tussen enkel- en dubbelzijdige beglazing.  De wand weet bij het wisselen tussen de twee opties zijn strakke lijn aan te houden.  Bij de enkelvoudige variant is het glas immers decentraal geplaatst.  Dit zorgt ervoor dat het glas langs 1 zijde (veelal de gangzijde) blijft doorlopen en zo in hetzelfde vlak valt als de dubbelzijdig beglaasde wand.

Wie kiest voor het JB PURE 50 systeem denkt ook aan morgen en kiest voor één van de duurzaamste opties op de markt.  Het JB PURE 50 systeem behaalde recent een SILVER CRADLE TO CRADLE TM certificaat. Dit certificaat betekent voor onze klanten dat ze door het gebruik van onze wanden bij een “LEED” project tot 2 punten extra kunnen verdienen. Ook bij “BREEAM-NL” projecten kan men extra punten verdienen in de hoofdstukken ‘Bouwmaterialen’ en ‘Onderbouwde herkomst van materialen’ door het gebruik van Cradle to Cradle Certified TM producten.

Dit beglaasde deurgeheel ademt dezelfde vormtaal als de glaswand en biedt tevens hetzelfde voordeel: Het kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden uitgerust met glas.

Deze glaswand is zoals steeds compatibel met ons JB 2000 systeem wat meteen ook een vlotte overgang garandeert naar deze volle wand.

scroll to top