JB OFFICE - Beddeleem richt uw kantoor volledig in

Met de afdeling JB OFFICE biedt Beddeleem de mogelijkheid om uw project in zijn totaliteit in te richten als een one-stop-shop: van vloer tot plafond, van wand tot deur, van meubilair tot accessoires. Stap voor stap bouwt Beddeleem samen met u aan uw ideale kantooromgeving. JB OFFICE hanteert daarbij volgend concept: WORK.STORE.SIT.FEEL: vier overkoepelende basisbegrippen die de leidraad zijn doorheen heel het proces.

WORK

Elke vorm en manier van werken valt onder deze noemer. Denk hierbij aan staand werken, zittend werken, geconcentreerd werken, teamwork, (in)formeel vergaderen, kort overleg, brainstormen, …

STORE

Een nette en georganiseerde werkomgeving. Naast een digitale opslagplaats, heeft men andere opbergmogelijkheden nodig om onder andere alle papieren en kantoorbenodigdheden een plaats te geven: kasten, ladeblokken, opbergaccessoires… Ook lockers, vestiairekasten, postvakken en dergelijke vallen onder deze noemer.

SIT

In het kort, uw zit-comfort. Beddeleem gaat op zoek naar de beste oplossing om een zo gezond mogelijke manier van zitten te benaderen.

FEEL

De beleving van uw kantoor, de sfeer, de aankleding, het imago…

Een team met jarenlange ervaring in de sector begeleidt u in een eerste fase bij het neerzetten van een concept passend binnen uw bedrijfsstructuur: de beleving van uw kantoor. Concepten worden vervolgens in samenspraak vertaald naar producten, kleur- en materiaalgebruik, rekening houdend met al uw wensen.

Naast de zelf ontwikkelde tafel- en kastsystemen, voegt Beddeleem nog enkele vaste waarden toe door samen te werken met verschillende partners om u zo een volledig productgamma en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden.

Naast meubilair in vele standaardafmetingen en afwerkingen, kan u bij Beddeleem ook terecht voor maatwerk zoals ontvangstbalies, kastenwanden, lockers, enz.
In een laatste fase doet Beddeleem de volledige installatie ter plaatse en zorgt zo voor de complete uitvoering van uw project.

De productie, de kantoren en magazijnen te Nazareth werden vorig jaar uitgebreid met een belevingskantoor te Groot-Bijgaarden, waar het JB Office concept voor de klant tastbaar is.

scroll to top