Beddeleem speelt in op kantoortrends in corona-tijden

Uw werkomgeving zal nooit meer dezelfde zijn...

Dat is wel één conclusie die zal getrokken worden na de huidige crisis. Hoewel er reeds jaren geëxperimenteerd werd met een andere manier van werken, en hoewel de klassieke ‘open space’ werkomgeving al een tijdje op zijn retour was, zal deze crisis ongetwijfeld een blijvende invloed uitoefenen op onze werkomgeving.

Dat de klassieke open landschapskantoren aan populariteit verloren, was niet verwonderlijk. Personeelsleden klagen over concentratieproblemen, slechte akoestiek, niet aangepaste klimaatregeling,… wat dan weer leidt tot een lagere productiviteit.

De evolutie om kantoren in te richten met meer specifieke ruimten, zoals 'war rooms', 'phonebooths', 'concentration booths', 'bubbels', … was dus een logisch gevolg. Deze trend wordt nu nog versterkt door de huidige crisis. Er is nood aan aangepaste producten zoals intelligenter vergadermeubilair en aangepaste opzetwandjes voor duo-desks, aan aangepaste afmetingen van gedeelde burelen of aan meer individuele burelen.

Ook Beddeleem volgt deze nieuwe inzichten en trends op de voet en past deze ook toe binnen haar eigen organisatie en productgamma.

Zelfs de uitbreiding en herinrichting van onze bestaande kantoren worden door de recente gebeurtenissen nu opnieuw bijgestuurd. Personeelsleden zullen zich indien gewenst kunnen afzonderen in speciaal daarvoor ontworpen ruimtes, vlot kunnen in-pluggen op ruime desks die voldoende afstand garanderen, al dan niet voorzien van scheidingswanden, …

De flexibiliteit voor project- en klantgerichte oplossingen die wij steeds hoog in het vaandel dragen, willen wij in deze moeilijke tijden niet opgeven. Daarom hebben wij de voorbije weken niet stil gezeten.

Lancering nieuw productgamma voor veilig werken op kantoor in corona-tijden: 'JB PROTECT'

Bovenop onze bestaande JB systeemwanden die werkplekken snel en flexibel afscheiden, en onze JB kantoormeubilair oplossingen, bieden wij ook een aantal nieuwe producten aan met het JB PROTECT gamma

> Lichte en mobiele scheidingswandjes

> Transparante afschermingen

> Handvrije deuropener

 

scroll to top