Beddeleem, specialist in projecten op maat

‘Mass-production’ werd zo rond de crisis ingeruild voor ‘mass customization’.  Klanten willen unieke producten, op maat en afgestemd op hun smaak en budget.  Nog meer dan in welke sector ook is dit voelbaar op de projectmarkt.  Bij deze projecten wordt het architecturale aspect nog graag eens extra in de verf gezet met werf specifieke realisaties.

Dit maatwerk gaat veel verder dan een kast op maat, denken we maar aan referenties zoals Oostcampus of recent De Krook, waar wandgehelen op maat werden ontwikkeld.  Niet enkel esthetiek komt hierbij aan bod, maar bijvoorbeeld ook zaken die helpen bij het uitvoeren van bedrijfsgerelateerde toepassingen.  Zo ook hetzelfde voor plafonds op maat, specifieke materialen, …

Naast een pak knowhow, maakt Beddeleem er ook een punt van om steeds te investeren in een uitgebreid machinepark. Verticale integratie stelt ons niet alleen in staat om grootschalige projecten snel af te handelen.  Dankzij onze persoonlijke aanpak en ons eigen studiebureel kunnen we snel en flexibel handelen als het aankomt op het ontwikkelen van maatartikelen.

Jarenlange ervaring en een doorgedreven machinepark zijn slechts enkele pijlers die ons bedrijf maken tot wat het vandaag is, een van de grootste specialisten inzake projecten op maat in België.

Dit durven we gerust stellen, want geen enkele werf is dezelfde. Toch slagen we erin elke klant op z’n wenken te bedienen, volgens zijn persoonlijke wensen en maatstaf.  Dit getuigt ook onze recente klantentevredenheid van 83%.

Laat u dus gerust overtuigen en daag ons uit bij uw volgende project!

scroll to top