Beddeleem inrit gebouw Nazareth

Beddeleem, full-service afwerkingsbouwbedrijf

Wat in 1950 begon als stukadoorsbedrijf is vandaag uitgegroeid tot een full service afwerkingsbouwbedrijf. Beddeleem is gekend voor wanden, plafonds, deuren en meubilair. Maar dit rijtje start en eindigt steevast met het woord afbouw.

Beddeleem is een one-stop-shop, wat u als klant een hele reeks voordelen biedt. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het ganse traject. U hoeft zelf niets te coördineren. Alles valt onder ons beheer waardoor we zelf alle technische knooppunten kunnen uitwerken. Dit zorgt voor minder onvoorziene omstandigheden op de werf.

Daarnaast kunnen de producten ook esthetisch op elkaar worden afgestemd. Vele producten worden immers door Beddeleem zelf ontwikkeld en geproduceerd. Denken we maar aan dezelfde lakkleur en andere diverse afwerkingen binnen uw project. Hierdoor klopt ook het eindplaatje helemaal.

Doorheen de evolutie naar een full-service afwerkingsbouwbedrijf zijn de waarden en doelen van het bedrijf mee geëvolueerd.

Zo wenst Beddeleem o.a. de milieu-impact van haar activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. Om dit te realiseren, heeft Beddeleem een milieuzorgsysteem ISO14001 ingevoerd in haar productievestiging te Nazareth.

Beddeleem wenst ook voor haar klanten de afwerking van gebouwen te realiseren door het gebruik van de meest geschikte producten en technieken, die tevens voldoen aan de geldende normeringen. Dit alles dient uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijnen met respect voor de budgetten. Om dit te realiseren heeft Beddeleem het kwaliteitsmanagementsysteem ISO9001 geïmplementeerd.

Bij de nieuwe status ‘full-service afwerkingsbouwbedrijf’ of ‘one-stop-shop’ hoort ook een nieuw imago, en dus kregen het logo en de huisstijl van het bedrijf een welverdiende make-over. Bij de ontwikkeling van het nieuwe logo werd rekening gehouden met de geschiedenis van het bedrijf. De familienaam en de rode kleur, die beiden al aanwezig zijn sinds het begin in 1950, blijven behouden. De B van Beddeleem wordt vooruitgeschoven als icoon met daarin het rode accent als knipoog naar het verleden.

We willen iedereen bedanken die op een of andere manier heeft bijgedragen tot de groei en evolutie van het bedrijf. We hopen u in de toekomst te mogen blijven verbazen met nieuwe inzichten en producten. Samen werken we aan een betere werkomgeving voor iedereen.

scroll to top