MENU
Productcategorieën
Zoeken
  search loader

  Producteigenschappen JB PURE 50

  Strakke lijnen en minimalistische profielsecties, 2 woorden die het JB PURE 50 systeem typeren.

  Deze verplaatsbare scheidingswand heeft een wanddikte van 50 mm en kan zowel enkel als dubbel worden beglaasd. Deze troef wordt nog verder uitgespeeld via z’n eigen dubbel beglaasd deurgeheel.

  De JB PURE 50 wand weet op deze manier het architecturale te verzoenen met de groeiende vraag naar flexibiliteit.

  Puur, compact en toch zoveel in zich.

  Het JB PURE 50 systeem combineert zowel enkele als dubbele beglazing, heeft z'n eigen deursystemen en is verder ook nog koppelbaar met onze andere verplaatsbare wandsystemen.

  Door deze veelzijdige eigenschappen weet de JB PURE 50-wand zich aan te passen aan de groeiende vraag naar flexibele oplossingen binnen de huidige kantooromgevingen.

  De excentrische opstelling van het glas in de JB PURE 50 ONE zorgt voor een naadloze overgang naar JB PURE 50 TWO. Deze combinatie zorgt voor strakke gangwanden, maar biedt ook zijn voordelen op het vlak van technische verreisten (bv. akoestiek) en budget.

  Verschillende types deurgehelen zorgen voor een extra graad van personalisering in functie van het droomontwerp van de klant.

  Het JB PURE 50 systeem is perfect combineerbaar met het JB 2000 systeem en zijn vele varianten alsook het JB 4000 systeem in de uitvoering met een 30mm onderplint.
  Daardoor kunnen technische knooppunten feilloos worden geïntegreerd zonder verlies aan esthetiek.