MENU
Productcategorieën
Zoeken
  search loader

  Producteigenschappen JB OFFICE

  Met de oprichting van de afdeling JB OFFICE biedt Beddeleem voortaan de mogelijkheid om uw project in zijn totaliteit in te richten.

  Een team met jarenlange ervaring in de sector begeleidt u in een eerste fase bij het neerzetten van een concept passend binnen uw bedrijfsstructuur : de beleving van uw kantoor.

  Concepten worden vervolgens in samenspraak vertaald naar producten, kleur- en materiaalgebruik, rekening houdend met al uw wensen. Stap voor stap bouwt Beddeleem samen met u aan uw ideale kantooromgeving.

  JB OFFICE hanteert daarbij volgend concept :
  WORK.STORE.SIT.FEEL : vier overkoepelende basisbegrippen die de leidraad zijn doorheen heel het proces.

  Een tweede basisbegrip binnen het concept is het STORE principe : een nette en georganiseerde werkomgeving. Naast een digitale opslagplaats, heeft men andere opbergmogelijkheden nodig om onder andere alle papieren en kantoorbenodigdheden een plaats te geven : kasten, ladeblokken, opbergaccessoires,…
  Ook lockers, vestiairekasten, postvakken en dergelijke vallen onder deze noemer.

  In een inrichting worden al deze STORE-vormen geïntegreerd en waar mogelijk gecombineerd met andere functies : lage kasten als staande overlegwerkplek, kastenrij als afscheiding, ladenblok als zitelement, …
  Een creatieve omgang met deze producten zorgt voor een multifunctionele kantoorinrichting.

  Beddeleem vult dit concept in met haar gamma JB STORE.