MENU
Productcategorieën
Zoeken
  search loader

  Producteigenschappen JB OFFICE

  Met de oprichting van de afdeling JB OFFICE biedt Beddeleem voortaan de mogelijkheid om uw project in zijn totaliteit in te richten.

  Een team met jarenlange ervaring in de sector begeleidt u in een eerste fase bij het neerzetten van een concept passend binnen uw bedrijfsstructuur : de beleving van uw kantoor.

  Concepten worden vervolgens in samenspraak vertaald naar producten, kleur- en materiaalgebruik, rekening houdend met al uw wensen. Stap voor stap bouwt Beddeleem samen met u aan uw ideale kantooromgeving.

  JB OFFICE hanteert daarbij volgend concept :
  WORK.STORE.SIT.FEEL : vier overkoepelende basisbegrippen die de leidraad zijn doorheen heel het proces.

  Zitten is de minst ergonomische houding die een mens kan aannemen. De beste houding is DÉ volgende. Beddeleem stimuleert om in een kantoorinrichting ook anders om te gaan met het onderwerp zitten. Houdingen moeten namelijk afgewisseld worden : zitten, staan, bewegen, ... Beddeleem opteert voor een dynamische omgeving, waar u naar wens afwisselend staand of zittend kan werken, waar u een ommetje moet maken om de printer of de coffee corner te bereiken.

  Wanneer u werkplekken, vergaderzalen, lounge-ruimtes inricht waar het onderwerp SIT overmijdelijk aan bod komt, gaat Beddeleem voor u op zoek naar de beste oplossing om een zo gezond mogelijke manier van zitten te benaderen.

  Voor dit onderdeel werkt Beddeleem samen met vaste partners om u te voorzien in uw zittend gemak.