MENU
Productcategorieën
Zoeken
  search loader

  Producteigenschappen JB OFFICE

  Met de oprichting van de afdeling JB OFFICE biedt Beddeleem voortaan de mogelijkheid om uw project in zijn totaliteit in te richten.

  Een team met jarenlange ervaring in de sector begeleidt u in een eerste fase bij het neerzetten van een concept passend binnen uw bedrijfsstructuur : de beleving van uw kantoor.

  Concepten worden vervolgens in samenspraak vertaald naar producten, kleur- en materiaalgebruik, rekening houdend met al uw wensen. Stap voor stap bouwt Beddeleem samen met u aan uw ideale kantooromgeving.

  JB OFFICE hanteert daarbij volgend concept :
  WORK.STORE.SIT.FEEL : vier overkoepelende basisbegrippen die de leidraad zijn doorheen heel het proces.

  Het begrip WORK in een kantooromgeving is een onmisbaar item. Elke vorm en manier van werken valt onder deze noemer. Denk hierbij aan staand werken, zittend werken, geconcentreerd werken, teamwork, (in)formeel vergaderen, kort overleg, brainstormen, …

  Een optimale kantoorinrichting brengt een mix van deze WORK gerelateerde vormen. Belangrijk hierbij is het creëren van een omgeving die door werknemers als INSPIREREND, VERRASSEND, STIMULEREND en DYNAMISCH wordt ervaren.

  Om aan deze behoeften te voldoen ontwikkelde Beddeleem zelf een aantal producten, onder de naam PRIVATE LABEL, waarbij kwaliteit en ergonomie hoog in het vaandel gedragen worden. Het JB DESK programma biedt tal van opstellingsmogelijkheden, is inzetbaar als werk- en/of vergadertafel en biedt een waaier aan kleur- en afwerkingscombinaties.

  Met de juiste WORK instrumenten bezorgen wij u een gevarieerde, creatieve, communicatieve en innovatieve werkomgeving.